9 klasszikus franciasaláta az ünnepekre
Egy tuti biztos franciasaláta-recept nagyon jól jön ünnepek közeledtével - szinte bármihez passzol, így karácsonykor és szilveszterkor is előkaphatod repertoárodból!
Egy tuti biztos franciasaláta-recept nagyon jól jön ünnepek közeledtével - szinte bármihez passzol, így karácsonykor és szilveszterkor is előkaphatod repertoárodból!
Egy klasszikus süteményt, az almáspitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...
Ezzel a személyes aprósággal kedveskedtem ismerőseimnek/családtagjaimnak az újév alkalmából.
Tej és tojás nélkül is lehet ugyanolyan isteni, csupacsokis, szaftos brownie-t sütni, ráadásul furcsa alapanyagok sem kellenek a dologhoz. Az alábbi egyszerű recept pikk-pakk hozzájuttat ...
Ha igaz, hogy az vagy, amit megeszel, akkor az is igaz kell, hogy legyen, hogy az ételek a kedvünkre, érzéseinkre, hangulatunkra is kihatnak. És így is van! Lássuk a legjobb hangulatjavítókat:
NosaltyTalán nem a legnépszerűbb kategória hazánkban a csokis pite (jobb szeretjük az almásat, meggyeset, körtéset), mégis érdemes elmerülni benne, hisz' az alábbi finomságok találhatók benne!
NosaltyHa a hét második felére már fogytán az ihlet, mit alkoss a konyhában, akkor válogass ezek közül a csodás gombás húsételek közül!
NosaltyNemcsak a nagyobb sátoros ünnepekre készülhet, hanem bármikor, ha gyors és laktató étek kell: a majonézes saláta egy szinte elronthatatlan műfaj. Vagy mégsem? Segít a Napi Tipp!
Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.
Zöldséges, laktató és végtelenül kreatív fogások teszik ki a mai menüt: gombás karalábéleves, vegetáriánus quesadilla és banános zabkeksz vár.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...