9 ízekben gazdag leves, amit a gomba tesz különlegessé

Friss zöldségekből álló levesekkel zárjuk a hetet. Legyen húsos, zöldséges vagy éppen krémes a leves, mindegyiket a gomba teszi igazán ízletessé. 

  1. 1.

    Őszi tökmagos gombakrémleves

  2. 2.

    Villámgyors gombakrémleves baconchipsszel

  3. 3.

    Bakonyi betyárleves Dacotától

  4. 4.

    Gyömbéres-kurkumás csirkeleves

  5. 5.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  6. 6.

    Tárkonyos zöldségleves csirkegombóccal

  7. 7.

    Sajtos gombaleves

  8. 8.

    Odett göcseji gombalevese

  9. 9.

    Tárkonyos gombaleves Gombagasztro konyhájából

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!