9 mennyei, hűsítő desszert, amivel kibírod majd a kánikulát
Nincs is finomabb a ránk váró, rekordot döntögető melegben, mint egy hűsítő, minden ízében nyári desszert. Parfé, jégrém vagy kellemesen hűvös joghurttorta, minden jöhet!
Nincs is finomabb a ránk váró, rekordot döntögető melegben, mint egy hűsítő, minden ízében nyári desszert. Parfé, jégrém vagy kellemesen hűvös joghurttorta, minden jöhet!
A sűrű napokon mindig bevált, egyéjszakás zabkása és a tiramisu szerelemgyereke. Egészséges, cukormentes, nagyon finom, mégis be tudod készíteni előre, hogy amikor indulsz, csak bedobd a ...
Tiktokon nagyon elterjedt ez a recept, ahol két hozzávalóból egy finom, egyszerű és még csak nem is egészségtelen nasit készítenek. Korábban erre a ropogós parmezánrétegre fektettek ...
Egy mindenmentesen étkező barátnőmtől kaptam a receptet, és azóta már sokféle fűszerezéssel próbáltam ki. Nekem ez a kedvencem, de kipróbálhatod akármilyen fűszersó használatával ...
Bár jöhetne a rántott hús-krumpli kombó, most egy kicsit csavarunk a vasárnapunkon.
NosaltyNe edd meg ezt a napraforgómagot, mert szalmonellával fertőzött lehet – komoly egészségügyi kockázatot jelent!
NosaltyÚjabb hét, ezért újabb kvízzel jelentkezünk! Most, hogy már nemcsak a naptár szerint írunk tavaszt, hanem az időjárás is egyre inkább tavaszias arcát mutatja, itt az ideje, hogy felsorakozzanak az évszak zöldségei!
NosaltyManapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.
Ha szeretnél olcsó, mégis minőségi késeket a konyhádba, akkor érdemes lecsapnod erre az akcióra!
Szombaton igazi mexikói hangulatot varázsolunk a konyhába, készítsük el eme recepteket!
A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel. Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel. Hogy miért vadász a címe? Mert így ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!