9 minden jóval megtöltött hús, amit élvezet lesz falatozni

Ha van egy kicsit több időnk (na meg persze kedvünk) a konyhában bíbelődni, akkor készítsünk egy laktató, töltött húsos fogást.

  1. 1.

    Töltött csirkecomb

  2. 2.

    Spenótos-ricottás bevagdosott csirkemell

  3. 3.

    Töltött sertésszűz cseresznyeszósszal

  4. 4.

    Csirkecomb sajtos-spenótos töltelékkel

  5. 5.

    Zöldpaprikával töltött csirkecomb

  6. 6.

    Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

  7. 7.

    Csirkecomb gombás töltelékkel és vele sült körettel

  8. 8.

    Csirkemell gesztenyével, hercegnő burgonyával és almamártással

  9. 9.

    Szezámos töltött pulykarolád brokkolis bulgurral

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...