9 egyszerű, ízletes és laktató húsétel a két ünnep közötti időszakra

A két ünnep közötti időszak a pihenésé, éppen ezért olyan egyszerűen elkészíthető ételeket mutatunk, amelyek bár nagyon laktatóak, mégis egy kicsit könnyebb fogások, mint a hurka-kolbász vagy a töltött káposzta.

  1. 1.

    Káposztaágyon sült csirkecomb

  2. 2.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  3. 3.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  4. 4.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  5. 5.

    Egyszerű csirkés-kolbászos paella

  6. 6.

    Zöldséges-tepsis csirke fűszervajjal

  7. 7.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  8. 8.

    Tökéletes rosé kacsamell

  9. 9.

    Spenótos-ricottás csirkerolád

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek