A 82 éves Jane Fonda beragyogta a 92. Oscar-gálát

Jane Fonda jött, látott, és kisugárzásával, megjelenésével elvitte a show-t a 92. Oscar-gálán. De ez még nem minden! Zseniális módon üzent a világnak! 

Jane Fonda adta át a 92. Oscar-gálán a legjobb filmnek járó aranyszobrot. A kétszeres Oscar-díjas színésznő ruhaválasztása idén több volt, mint meglepő, mert fontos üzenetet is hordozott.
A 92. Oscar-gálára ugyanis nem egy új ruhakölteményben, hanem egy meglévő Elie Saab darabban kápráztatott el mindenkit. Ezt a ruhát viselte a 2014-es Cannes-i Filmfesztiválon is.
Megjelenés, ruha, haj és smink. Egyszerűen tökéletes úgy, ahogy van:
Jane Fonda többször is felhívta már a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire, és arra, itt az ideje, hogy változtassunk, többek között véget vessünk a pazarlásnak. Ezért is választotta erre a nagy alkalomra a már 2014-ben is viselt bordó ruhát, ami most is kétségtelenül fantasztikusan állt a 82 éves színésznőn.
Ráadásul a 2011-es Béke, szerelem és félreértéscímű filmje óta először láthattuk a színésznőt ősz hajjal, aki piros kabátjával állt színpadra. Azzal a piros kabáttal, amit azokon a klímaváltozás elleni tüntetéséken hord, ahol mindig felszólal, és ahol rendre le is tartóztatják.
De ő még a letartóztatást is stílusosan viseli:
Zseniális csavarok, rejtett, de mégis nyílt és fontos üzenetek Jane Fonda-módra! Elsöprő! Nem csoda, hogy egész Hollywood, sőt, a világ is a lábai előtt hever.

Ez is érdekelhet:

címlap Kevin Winter/Getty Images

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...