8 üdítően gyümölcsös dzsem, amely bárki számára könnyen elkészíthető

A dzsemek között a házi a legfinomabb - szinte nincs ember, aki ne így gondolná. Próbáld ki Te is ezeket a gyümölcsös különlegességeket, a család imádni fogja! (x)

1. Eper-grapefruit dzsem

A két gyümölcs elegye közel sem alkot fanyar párosítást, a frissítő dzsemet süteménybe, vagy joghurt édesítőjeként is egyaránt ajánljuk.

Recept itt!

2. Gyömbéres eperdzsem

Egy kevés gyömbér hozzáadásával teljesen új értelmet nyer az eperdzsem fogalma.

Recept itt!

3. Krémes eper-banándzsem gyerekeknek

A gyerekek garantáltan imádni fogják!

Recept itt!

4. Málna-kajszi dzsem lime-mal

Akár fagyasztott gyümölcsből is elkészítheted, bár hamarosan nagyobb mennyiségben is kaphatunk majd friss málnát!

Recept itt!

5. Mirabella szilvadzsem almaborral

Egy kis kakukkfűvel igazán különleges ízt varázsolhatsz ennek a dzsemnek!

Recept itt!

6. Fűszeres-aranyló sárgabarack dzsem

Almalé, egy kis fahéj és gyömbér. A végeredmény mennyei!

Recept itt!

7. Sárgabarack dzsem

Az egyszerűségében rejlik a népszerűsége!

Recept itt!

8. Multivitaminos kajszidzsem

Narancslétől és répalétől lesz igazán kirobbanó formában az, aki ezt a dzsemet választja.

Recept itt!

TOVÁBBI NYÁRI RECEPTEKET ITT TALÁLSZ!

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Top 9 krémesen majonézes tojás és saláta az ünnepekre

A majonézes salátáknál illetve a krémes tojásételeknél semmi nem egészíti ki jobban a rántott pontypatkót és a különféle ünnepi húsokat, ez tény. Ne hezitáljunk, az év végén igenis megérdemeljük a gazdag, tunkolni valóan majonézes finomságokat, sőt, ha szeretjük, csípősen pikánssá is tehetjük őket!

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...