8 pazar ebédtipp, ahol hús helyett a hüvelyesek adják a fehérjét, mégis jóllaksz velük

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy kizárólag azok jutnak a szervezet számára elegendő tápanyaghoz, akiknél az ebédbe hús is kerül. Pedig a hüvelyese segítségével, amellett, hogy színesen táplálkozhatunk, gazdag és tápláló fogásokkal jutalmazhatjuk meg a testünket. (x)

  1. 1.

    Klasszikus minestrone leves

  2. 2.

    Csicseripörkölt

  3. 3.

    Vegán zöldborsófőzelék

  4. 4.

    Sütőtök lasagne – tészta nélkül csak zöldségekből

  5. 5.

    Villámgyors padlizsáncurry

  6. 6.

    Vegán vöröslencse dhal

  7. 7.

    Gyors marokkói csicseriborsó-leves

  8. 8.

    Borsós-spenótos penne

Keress még több zöldséges receptet a Bonduelle oldalán itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek