Az egyik legegyszerűbb módja a friss vagy fagyasztott zöldségek elkészítésének, ha forrásban lévő víz felett megpároljuk őket. Ez a módszer gyors, könnyű, megmaradnak a zöldség értékes tápanyagai és az ízek. Ha figyelsz arra, hogy ne főzd túl, a szezonális zöldségek ugyanolyan jók lesznek párolva, mint frissen. Szerinted túl egyszerű kaja? Forgasd át vajon, és nézd ki innen a további turbózási ötleteket ahhoz, hogy még ízletesebben tálalhasd!
Nézd meg a 10 ízfokozó módszert párolt zöldségekhez:
Ezeket olvastad már?
Használd a mikród erre a 4 dologra (is)!
4 okos és rendhagyó ötlet, mire használd még a mikród - mikróellenzők ne figyeljenek!
Brecz JuditBurgonya helyett pasztinák!
Létezik egy zöldség, ami a burgonyát helyettesítheti, és ráadásul még egészségesebb is. Ez nem más, mint a soknevű pasztinák.
Gréti7 zseniális felhasználási mód a parmezán héjához
A parmezán sajt legkülső kérge igen kemény, huzamosabb szellőztetés után kősziládságú is lehet. Mégse dobd ki, konyhád legnagyobb aromaforrása!
GrétiÍzesített vajjal gyorsan és finoman
Fűszervajat keverni nem nagy ördöngösség, gyorsan megvan, és a vele készített ételek sokkal, de sokkal finomabbak lesznek. Nézzük, mit és hogyan kutyulj!
Grétiforrás: thekitchn