Közel 70 kilót fogyott a Mike és Molly főszereplője

A színész pontosan 68 kilótól szabadult meg, aminek hatására az egészsége is javult.

Billy Gardellt a Mike és Molly című sorozatból ismerhetik sokan, melyben Melissa McCarthy-val közösen játszott. A sorozatnak már 6 éve vége van, azonban Magyarországon néhány tv-csatornán jelenleg is fut.

Fogyása előtt

A sorozatban Billy egy túlsúlyos férfit alakít, aki egy terápiás csoportfoglalkozáson megismeri Molly-t, vagyis Melissa McCarthy-t, akivel egymásba szeretnek, és össze is házasodnak. 

A sorozat befejezése óta a színész hatalmas átalakuláson ment keresztül, csakúgy, mint Melissa McCarthy, aki szintén rengeteget fogyott azóta.

Így néz ki 68 kilós fogyása után

Azt hiszem, meg kell békélned önmagaddal, és egy ponton a tükörbe nézve fel kell ismerned, hogy valószínűleg itt az ideje, hogy elkezdj gondoskodni magadról. Nekem ez nem jött el túl korán, de nagyon hiszek abban, hogy egyszer mindenkinél eljön ez a pillanat. Mindegy mikor, a lényeg, hogy eljöjjön

– nyilatkozta a most 53 éves színész az ET Online-nak.

Billy két éve egy gyomorszűkítő műtéten is átesett, emellett pedig szigorú étrendet követ, melyben kis adagokban eszik egészséges ételeket.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Mike és Molly


Ezek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...