7 villantós tésztaétel, amivel lenyűgözheted a családod

A tésztaételeknél egyszerűbb és gyorsabb fogások nem nagyon léteznek. Kövesd lépésről lépésre a receptvideókat, és garantált lesz a siker.

1.Jamie Oliver arrabiata spagettije

Jamie Oliver mennyei arrabiata receptje - érdemes a módszert és a roppanós morzsát is ellesni!

A receptet itt találod >>>

2.Sütőtökös Mac 'n' Cheese

A sütőtök az egyik kedvenc zöldségünk, egyszerűen nem lehet mellé lőni vele. Tésztával is tökéletes.

A receptet itt találod >>>

3.Gombás-csirkés pappardelle

Egyszerűen elkészíthető, könnyed vacsoraötlet, sok-sok gombával és csirkével.

A receptet itt találod >>>

4.Gluténmentes lasagne

A lasagnenál nincs is jobb kaja, szerintünk bárhol, bármikor jöhet. Ráadásul ugyanolyan könnyű glutén- és laktózmentesen elkészíteni, mint hagyományos alapanyagokból, a hozzávalók ma már gond nélkül beszerezhetőek kisebb-nagyobb szupermarketekben is.

A receptet itt találod >>>

5.Bbq-sajtos tészta

Igazi kalóriabomba, rengeteg sajttal, baconnel, csirkével, barbecue szósszal.

A receptet itt találod >>>

6.Gyors bolognai spagetti

Már mindenki jól ismeri, mégsem lehet megunni.

A receptet itt találod >>>

7.Kolbászos-sajtos tészta

A mac&cheese mintájára készült szupergyors, extra sajtos, nyúlós tészta roppanós kolbászkarikákkal.

A receptet itt találod >>>

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...