1. Az alapok
Talán nem lepünk meg, ha azt mondjuk, minden az alapoknál kezdődik: a brownie-nál nem érdemes a legjobb minőségű csokoládéra vagy kakaóra alapozni: minél magasabb az étcsoki kakaótartalma, annál finomabb lesz a végeredmény. Margarin helyett válassz márkázott vajat - a különbséget zongorázni lehet majd!
2. Könnyed vagy ragacsos legyen?
3. Sütési idő
4. Hidegen finomabb
5. Bárki elkészítheti
6. Turbózd fel a receptet!
7. Nem csak a tepsiben sütheted
EZ IS ÉRDEKES:
Ezeket olvastad már?
8 pizzázó Budapesten, ahová bármikor beugrunk vacsorázni
Éttermek ezrei kínálják a legjobbként definiált pizzákat világszerte, de mi a helyzet Budapesten? Ha igazán finom pizzára vágytok, ezeket a helyeket ajánljuk!
Országh KittiEzen a hétvégén nem csak a légkondi miatt lesznek tömegek...
A hőségben sokan menekülnek hétvégén a strandokra és a légkondicionált boltokba. Most nemcsak a légkondi miatt lesznek tömegek a boltokban, hanem az alacsony árak miatt is.
NosaltyHamarosan a levegőből is élelmiszer lesz
Egy finn cég levegőből készít élelmiszert, amely nem csak egészségesnek ígérkezik, de még a globális felmelegedés ellen is hasznos lehet.
NosaltyChilirajongók, figyelem! A csípős ételek növelhetik az időskori demencia kockázatát
Kiderült, hogy a rendszeres chilifogyasztás rossz hatással van az időskori kognitív funkciókra.
Nosalty