7 nyári dekorációs ötlet, amivel felpezsdítheted a konyhádat, étkeződet vagy kertedet

A nyári hónapokban a főszerep a pihenésé. Csempészd be a nyugis hangulatot a konyhádba, étkeződbe vagy a kertedbe.

Egyszerű, költséghatékony, de ötletes trükkök, amikkel szebbé varázsolhatod a nyaradat és a környezeted. Már egy-két színes párna is fel fogja dobni az otthonod – hidd el!

Igazi nyugalom, nemcsak a nappaliban!

Telepítsd ki a nappalit a kertbe. Szerezz be pár nagy és kényelmes párnát, és élvezd a nyugalmat!

Dobd félre az unalmas színeket!

A konyhába költöztesd az élénk színeket és a frissességet. Felejtsd el a sötét textíliákat és dekorációs elemeket. Lopd be a nyári bohém hangulatot a konyhába!

Költözz ki a kertbe a nyári meleg hónapokban

Költöztesd ki a családot a kertben, egyetek a szabadban. Hangulatos, megtöri a szürke hétköznapokat és jobb kedvre is derít!

Ne hanyagold a nyári konyhád!

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy ilyen kilátásban részesüljön…..ha azonban van nyári konyhád, tedd a lakás központi részévé a meleg hónapokban.

Színkavalkád az étkezőben

Az étkeződben is tarthatsz pikniket. Nem kell hozzá más, csak egy nagyon finom, hűsítő, citromos limonádé!

Virágot minden házba

Persze, ne maradjanak le a friss, színes vágott virágok sem, amik minden helyiségben jól mutatnak.

DIY nyár

A gyertyák, valamint az égősorok, minden kerti- és grillparti elmaradhatatlan kellékei. Ha a nyaralásból maradt egy kis kagyló és homok, fogj egy kisebb mécsestartót, tegyél bele homokot és kagylót, valamit egy mécsest, és kész is a saját díszítésű nyári dekorod!

Ezeket olvastad már?

via HouseBeautiful, Forbes

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...