7 napnyi hétköznapi szemetükben fekszenek ezek az emberek, nézd!

Egy amerikai fotós sokkoló képsorozata arról, ki mennyi szemetet termel egy hét alatt. Lerágott csont új köntösben. Fontos tartalom!

Gondolkodtál már azon, hogy nézne ki, ha egy napi, heti, havi, évi szemeted egymásra halmoznád? Gregg Segal, kaliforniai fotós gondolkodott, igen, és le is fotózta mindezt, méghozzá úgy, hogy fotóalanyai nemes egyszerűséggel belefeküdtek egy heti szemetükbe. Fontos kiemelni, hogy a fotós tudatosan a természetben helyezte el a szereplőket (és a szemetüket), ezzel is kiemelve, mennyire direkt módon hat környezetünkre a műanyagszennyezés.

Ezt láttad már?

Ez a nő 2,4 tonna műanyag kütyüt szedett össze a saját kezével - nézd, miket talált!

A projekt neve "7 Days of Garbage" (azaz 7 napnyi szemét), a fotók alanyai pedig különböző szociális hátérrel rendelkező kisgyerekes családok, egyedülállók, párok vagy barátok voltak.

Sokan állítólag szelektálták a szemetüket a fotózás előtt, azaz megszűrték, mit mernek megjeleníteni a nagyközönség előtt, mások viszont mindent megmutattak úgy, ahogy van.

NÉZZÉTEK, és ámuljatok csendben:

Még több kép itt, a boredpandán!

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...