7 nap, 7 étel – Hús nélkül is jóllakunk, gyors nyári étkeinkkel

A gyomrunk megtömését és a teljes jóllakást rendszeresen húsokkal és húsos ételekkel kötjük össze, pedig ezeken túl is van ám élet...és étel. Tegyük magunkat próbára a héten, és főzzünk hét napon át hét zöldséges fogást, a nyár, húsmentesség és a kulináris élvezetek jegyében.

Első látásra mindig megtévesztő a húsmentes étkek világa: az ember azt hiheti, hogy csupa könnyed, légies fogásról van szó, amelyek egyike sem képes igazán, de úgy igazán teltségérzetet adni. Nagy tévedés ez pedig – hús nélkül is elérhetjük ugyanazt a jóllakottsági fokot, mint állati eredetű hozzávalókkal, csupán a megfelelő receptekre lesz szükségünk hozzá. Szerencsénkre, most csupa ilyen érkezik az alábbi heti összeállításban, főzzük őket szívvel-lélekkel!

Nézd meg galériánkban a gyors, húsmentes heti recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több napfényes recept vár:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...