7 nap, 7 étel – Gyors, keleti ebédekkel utazunk a héten

A térkép keleti feléről merítünk ihletet a heti főzéshez: indiai, török, kínai és japán recept is érkezik. Természetesen mindegyik gyors, praktikus modorban, hogy ne kelljen az egész életünket a konyhában tölteni. Indulhat a főzés?

Ha magunktól nem érdeklődünk annyira más nemzetek konyhái iránt, akkor ezen a hét megkezdhetjük a nyitást. Mégpedig kelet felé: közel s távol bejárjuk a földgolyó ezen tájékát, miközben gyors ebédek után kutatunk a különböző országok receptkönyveiben. A hétre szánt finomságok közt lesz majd ázsiai ihletésű erőleves, török lecsó, de japán rántott húsos szendvics is. Na, korog már a gyomor?

Nézd meg galériánkban a hétre szánt keleti fogásokat, kattints a képre a receptekért!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi recept és íz vár az alábbi cikkekben:

Legújabb receptek

Vaníliás banánpuding

Az amerikai banana pudding elsősorban az USA déli államaiban közkedvelt, ott előszeretettel készítik családi, egyéb közösségi összejövetelekre. Igazán népszerűvé egy Magnolia Bakery ...

Túrórudi-szelet

Kedvenc magyar édességünk minden ízét magába kebelezte ez a krémes, édes süteményszelet. Szerencsére nem tartja meg őket magának, hanem a beléje harapókat kápráztatja a friss túró, ...

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 szokás, amit tarts be minden nap, hogy 10 évet...

Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...