7 nap, 7 étel - Ünnepi, mégis gyors ebédekkel haladunk a húsvét felé

Elérkeztünk húsvét hetéhez: vasárnap már biztosan sonka-tojás-kalács kerül majd az asztalra, no de mi lesz addig? Mivel készüljünk, és mivel lakjunk jól a hosszú hétvége előtti munkanapokon, amikor kevesebb az idő, és több a feladat?

Szerencsére a húsvéti ünnepkör nem jár akkora hajtással és készülődéssel, mint a karácsony, persze ilyenkor is akadnak azért tennivalók a pihenős hosszú hétvége előtt. A vasárnapi ebéd és az a körül elhelyezkedő kisebb falatozások és étkezések mind alapanyagokért és tervezésért kiáltanak, nem könnyű hát bármi mással foglalkozni ezekben a napokban. Persze enni kell, tehát főzni is: készítsük az alábbi gyors húsvéti ebédeket, ha macera nélkül szeretnénk megúszni a hetet.

Nézd meg galériánkban a hét gyors, húsvéti ebédeit, kattints a képre a receptekért!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több húsvéti recept, ötlet és finomság vár itt:

Legújabb receptek

Mogyoróvajas hamburger

A recept a Troll a konyhában műsorral való együttműködésünk keretein belül valósult meg, és garantáltan trollmentes :)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Gyerekkedvenc ételek 7 napon át, amiket mi...

Vannak ételek, melyeket a gyerekek legtöbbje imád - néhány kivétellel, de ők, mint tudjuk, csak a szabályt erősítik. A gombóclevesek, a rántott csirke, bármi, ami nutellás vagy csokis, de a borsóleves is nagy kedvenc legtöbbjüknél. Ezen a héten nekik kedvezünk!

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!