7 nap, 7 étel – gyors és házias komfortfogások egész hétre

Úgy tűnik, a szürke, esős idő már egyre sűrűbben lesz a napjaink kísérője. Készüljünk a borongós hangulatra néhány komfortos, melengető és mindenek előtt gyorsan elkészíthető fogással. Ezeket kanalazva biztosan megfeledkezünk majd az összes gondunkról.

HÉTFŐ

A legegyszerűbb sütőtökkrémleves

Bizony, eljött az ideje a jó öreg sütőtökkrémlevesnek. Jobb ételt ki sem tudnánk találni a komfortérzet növelésére: krémes állaga és fűszeres íze felmelegít és megnyugtat, biztosít bennünket, hogy nem kell aggódni, hiszen egész ősszel és télen itt lesz majd velünk a mindenre képes sütőtök. Receptért kattints ide!

KEDD

Klasszikus káposztás kocka

A káposztás kocka receptjéért kattints IDE

Ki ne lenne oda a klasszikus káposztás tésztáért? Mindegy, hogy édesen vagy borsosan (esetleg vegyesen) szeretjük, ez a fantasztikus tésztaétel csak arra vár, hogy az ebédlőaszton gőzölögve köszöntsön minket egy esős őszi napon. Itt található a recept!

SZERDA

Klasszikus rántott sajt

A rántott sajt receptjét itt találod!

A klasszikus rántott sajtot rendkívül egyszerűen elkészíthetjük otthonunkban is, egyre kell figyelni, hogy duplán panírozzuk, így elkerülhetjük azt a balesetet, hogy sütés közben kifolyik a sajt. Ami pedig ezek után vár ránk a tányéron, az több, mint komfort. Itt a recept!

CSÜTÖRTÖK

Mézes-mustáros csirke

Mély, édes-sós és enyhén csípős ízek találkoznak ebben a csirkés főételben. Tápláló, izgalmas, melengető, szóval minden, amire csak szükségünk lehet, amikor beborul az őszi égbolt. Egy nagy tál gőzölgő rizzsel ellenállhatatlan ebédet alkot. Itt elolvashatod a receptet!

PÉNTEK

Sabich

Itt olvashatod a sabich receptjét!

Ez a csodás szendvics meglepően gyorsan, 30 perc alatt össze is állítható, ami lenyűgöző, ahhoz képest, milyen különlegesen néz ki. Az ízek és különböző textúrák kavalkádja megadja majd a pénteknek azt a jól eső "végre vége a hétnek" hangulatot, attól függetlenül, hogy milyen idő van odakint. Receptért ide kattints!

SZOMBAT

Gazdag, gombás zöldségleves

Szombaton egy másik, elképesztően mély ízeket felvonultató leves vár ránk. A gomba egy tipikusan őszi alapanyag, komplex íze képes elfeledtetni velünk az összes gondunkat-bajunkat, és azt is, hogy éppen zuhog odakint az eső. Az ablakból nézve, levest kanalazgatva sokkal szebb látványt nyújt majd az ősz. Itt találjátok a receptet!

VASÁRNAP

Spenótos rakott palacsinta

A spenótos rakott palacsinta receptjét ITT találjátok

Ha vasárnap, akkor palacsinta. De nem akármilyen palacsinta vár minket a hét utolsó napján: spenótos és rakott verzióban érkezik a komfortos ételek legkomfortosabbika, és hétvége lévén még a palacsintasütés kissé monoton feladatát sem kell túlizgulnunk. Recept itt található!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Ezeket is készítsd el:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...