7 nagyon egyszerű és finom leves kevés alapanyagból
Nagyon egyszerű levesek könnyen és gyorsan! Ez a mai mottónk, de a hét többi napjára is bátran ajánljuk mindegyik receptet!
Nagyon egyszerű levesek könnyen és gyorsan! Ez a mai mottónk, de a hét többi napjára is bátran ajánljuk mindegyik receptet!
Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...
Sütés nélküli nagyon finom kis desszert, és még nem is kerül sokba sem. Csak gondoltam egyet, mit is kéne készíteni, mivel kókuszreszelék mindig van idehaza......hát ezt találtam ki ...
A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...
Napi Tippünkben megmutatjuk a gofrisütő megtisztátásának meglepő, de annál hatékonyabb módját, amivel ismét olyan lesz, mint újkorában!
Szász NóriA vegán január alkalmából íme, legújabb kvízünk, ami a vegán étkezés híveinek szól elsősorban. Vegán alapanyagokat sorakoztattunk fel, melyeket nektek kell a képekről felismerni, de vágjunk is bele!
NosaltyMolnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.
Szász NóriNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Milánói makaróni, sajtos-kolbis tészta vagy mondjuk egy nagy tepsi lasagne zöldségekkel? Jöhetnek?
A mai, zöldségekben gazdag ebéd tartalmaz majd daragaluska-levest, csőben sült kelbimbót és narancsos palacsintát is.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...