Süthetjük egyben vagy kis adagokra porciózva. Készülhet marha-, sertés-, csirke- vagy akár pulykahúsból is. Gazdagíthatjuk sárgarépával, hagymával, esetleg meg is tölthetjük. Fűszerezhetjük keletiesen, pirospaprikásan, de dióval is izgalmasabbá tehetjük. Készülhet bő olajban, de ha kevesebb macerára vágyunk, akkor betolhatjuk a sütőbe is. Soroljuk még? Számtalan variációban, ízben, formában készíthetjük el az örök klasszikus fasírtot, most hét recepttel segítünk választani:
7 kihagyhatatlan fasírtrecept
Imádjuk a klasszikus fasírtot, ám rengeteg változatban el lehet készíteni. Mindig van új a nap alatt, szolgáljon bizonyítékul eme 7 isteni recept. Próbáld ki őket még ma!
Süthetjük egyben vagy kis adagokra porciózva. Készülhet marha-, sertés-, csirke- vagy akár pulykahúsból is. Gazdagíthatjuk sárgarépával, hagymával, esetleg meg is tölthetjük. Fűszerezhetjük keletiesen, pirospaprikásan, de dióval is izgalmasabbá tehetjük. Készülhet bő olajban, de ha kevesebb macerára vágyunk, akkor betolhatjuk a sütőbe is. Soroljuk még? Számtalan variációban, ízben, formában készíthetjük el az örök klasszikus fasírtot, most hét recepttel segítünk választani: