Nem kell minden fogásodat csak zöldséggel készíteni, de amikor tudod helyettesítsd a húst színpompás zöldségekkel, így mindent megteszel környezetdért és a saját egészségedért!
-
1.
Vegán "túrós" tészta padlizsánpörccel
Egy igazi klasszikus, ezúttal azonban padlizsánpörccel a tetején. Nem lehet nem szeretni!
-
2.
Vegán spagettilasagne
Spagettiből lasagne, ráadásul húsmentesen? Ez már önmagában is izgalmasan hangzik!
-
3.
Maradékmentő brokkolis tészta
Igazi hűtőkiürítős recept, próbáljátok ki! Ha pár alapanyag nincs, pótoljátok a rendelkezésetekre állókkal!
-
4.
Vegán bolognai
Az olasz életérzés egy tányérnyi tésztában elkészítve. Ráadásul sokkal könnyedebb és üdébb, mint a húsos társa.
-
5.
Parajos tészta
Gyors, pár hozzávalóból elkészül, ráadásul nagyon laktató is! Az adagokat is könnyen variálhatod a család létszámától függően.
-
6.
Vegán milánói makaróni lencsével
Ebben a „hamis” bolognaiban a lencse és a padlizsán játsszák a főszerepet, és milyen jól teszik!
-
7.
Vegán "alfredo" szószos tészta sült, balzsamecetes paradicsommal
A selymesen fokhagymás szósz nagyszerűen harmonizál az édeskés sült paradicsommal, az aprított dió pedig még ellenállhatatlanabbá teszi.
A cikket az Upfield támogatta