7 finom, melengető leves és főétel sütőtök vagy édesburgonya ihletésével

Megérkezett az igazi ősz, ezért hamisítatlan őszi fogásokat hoztunk nektek sütőtökből vagy édesburgonyából. Az ételek elkészítéséhez videós segítséget is adunk.

1. A legegyszerűbb sütőtökkrémleves

Gyors, finom, klasszikus - igazi melegítő, őszi finomság.

A receptet itt találod >>>

2.Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonyakrémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészíthető, de az első őszi hidegekben esik a legjobban elkanalazni egy-egy tálkával!

A receptet itt találod >>>

3.Gyors sütőtökös-csirkemelles gnocchi

Villámgyors vacsora, amivel garantált a siker minden korosztálynál!

A receptet itt találod >>>

4.Édesburgonyás mexikói rizses hús

Nagyon egyszerűen elkészíthető pikáns rizses hús, csirkével és édesburgonyával!

A receptet itt találod >>>

5.Sütőtökös-csicseriborsós piláf

A piláfot ha nagyon egyszerűen szeretnénk meghatározni, akkor ha húsból készül, egy rizses húsnak felel meg, ha pedig zöldségből, akkor zöldséges rizs. Ellenben amennyire egyszerűnek hangzik, annál ízletesebb ez az étel!

A receptet itt találod >>>

6.Édesburgonya gratain

Szuperegészséges őszi egytálétel vagy köret szárnyasok mellé.

A receptet itt találod >>>

7.Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

Csodálatos édesburgonyás recept, ami nagyszerűen át tud melegíteni a hűvösebb napokon.

A receptet itt találod >>>

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...