7 finom, melengető leves és főétel sütőtök vagy édesburgonya ihletésével

Megérkezett az igazi ősz, ezért hamisítatlan őszi fogásokat hoztunk nektek sütőtökből vagy édesburgonyából. Az ételek elkészítéséhez videós segítséget is adunk.

1. A legegyszerűbb sütőtökkrémleves

Gyors, finom, klasszikus - igazi melegítő, őszi finomság.

A receptet itt találod >>>

2.Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonyakrémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészíthető, de az első őszi hidegekben esik a legjobban elkanalazni egy-egy tálkával!

A receptet itt találod >>>

3.Gyors sütőtökös-csirkemelles gnocchi

Villámgyors vacsora, amivel garantált a siker minden korosztálynál!

A receptet itt találod >>>

4.Édesburgonyás mexikói rizses hús

Nagyon egyszerűen elkészíthető pikáns rizses hús, csirkével és édesburgonyával!

A receptet itt találod >>>

5.Sütőtökös-csicseriborsós piláf

A piláfot ha nagyon egyszerűen szeretnénk meghatározni, akkor ha húsból készül, egy rizses húsnak felel meg, ha pedig zöldségből, akkor zöldséges rizs. Ellenben amennyire egyszerűnek hangzik, annál ízletesebb ez az étel!

A receptet itt találod >>>

6.Édesburgonya gratain

Szuperegészséges őszi egytálétel vagy köret szárnyasok mellé.

A receptet itt találod >>>

7.Édesburgonya-gnocchi sültpaprika-krémmel

Csodálatos édesburgonyás recept, ami nagyszerűen át tud melegíteni a hűvösebb napokon.

A receptet itt találod >>>

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...