7 étel, amit fél óra alatt összedobhatsz

Amikor a rád törő farkaséhség miatt már csak a házhoz szállításra tudsz gondolni, na akkor vesd be ezeket a recepteket! 

Ezúttal kedvenc félórás receptjeinkből válogattunk nektek. Nem is szeretnénk túlmagyarázni, este, ha hazaérünk, már nekünk sincs mindig kedvünk hosszasan babrálni a konyhában, így a fél óra alatt összedobható ételek ilyenkor mentőövet jelentenek. Legyen persze azért finom és izgalmas is, amit, ha vendégeket várnánk is büszkén feltálalnánk! Ki gondolná, tésztás receptünk sok ilyen van, de töretlenül kutatunk új ötletek után is. Vesd be hétköznapokon (is) a most következő listát!

  1. 1.

    Zöldségragu citromos quinoával kókusztejjel

  2. 2.

    Kolbászos - füstöltsajtos tészta

  3. 3.

    Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

  4. 4.

    Croque monsieur

  5. 5.

    Pulykaburger

  6. 6.

    Napraforgómagos sült burgonya

  7. 7.

    Pappa al pomodoro (Toszkán paradicsomleves)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...