Darren McGrady Diana séfje volt 1993-tól 1997-ig. A hercegnő halála után interjút adott, amiben elárulta, melyek voltak Diana kedvenc ételei. A szakács állításai szerint Diana mellőzte az addig bevettnek tartott "királyi" fogásokat: a nehezebb vörös-, marha- vagy disznóhúsokat, és főleg a vegetáriánus fogásokra, továbbá a csirkére és a halra koncentrált.
Lássuk, mely ételeket fogyasztotta gyakran az egykori hercegné:
-
1.
Borscs
-
2.
Egészben sült citromos csirke
-
3.
Gravlax, a skandináv pácolt lazac
-
4.
Zöld juice kezdőknek
-
5.
Baconös-tojásos töltött krumpli
-
6.
Quinoával és fetával töltött paprika
-
7.
Barackos caprese, paradicsommal és sonkával, könnyed salátaágyon
-
8.
Lassan sült bárány
Címlapkép: INSTAGRAM/PRINCESS.DIANA.FOREVER, (FOOD) ISTOCKPHOTO