6 maradékmentő finomság, hogy semmi ne menjen kárba

Sokat főztél hétvégére, és most újrahasznosítanád a maradékot? Íme 6 tipp, amit maradékból vagy csak úgy, de érdemes megcsinálnod! 

  1. 1.

    Maradékmentő sonkás töltött krumpli

  2. 2.

    Maradékmentő sonkás rakott tészta

  3. 3.

    Gyors maradékmentő csirkehúskrém

  4. 4.

    Szaftos paradicsomos tészta

  5. 5.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  6. 6.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...