6 hónap alatt 50 kilót fogyott az énekesnő – elképesztő átalakuláson ment keresztül

Újra jól érzi magát a bőrében a babaarcú amerikai sztár, aki a terhessége alatt hízott meg.

Jessica Simpsont egy vékony testalkatú lányként ismerte meg a világ, még a kétezres évek elején énekesnőként, majd később több filmben is feltűnt. Azóta rengeteg minden történt a sztárral, hiszen azóta kétszer férjhez ment és 3 gyermeket szült.

Legutóbbi terhességénél, mikor kislányát, Birdie Mae Johnsont várta, felszedett pár plusz kilót magára, amit láthatólag nem zavarta őt egy darabig. Bátran posztolt teljes alakos képeket, sőt azt is megosztotta a követőivel, hogy mekkorára dagadt a bokája az utolsó hónapokban. A kicsi születése után Jessica mégis kemény diétába kezdett, hiszen hatalmas túlsúllyal küzdött, ami már az egészségének sem tett jót. 160 centiméteréhez ugyanis, 110 kilót nyomott.

Legújabb Instagram posztjából azonban kiderül, hogy az elmúlt hat hónapban közel 50 kilót sikerült leadnia, ami elképesztő eredmény. Szinte bizonyos, hogy egészségügyi okok is álltak a hatalmas hízása hátterében, bár eddig erről Jessica nem beszélt. Mi mindenesetre gratulálunk neki, most elképesztően néz ki!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: InterCom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...