6 hónap alatt 50 kilót fogyott az énekesnő – elképesztő átalakuláson ment keresztül

Újra jól érzi magát a bőrében a babaarcú amerikai sztár, aki a terhessége alatt hízott meg.

Jessica Simpsont egy vékony testalkatú lányként ismerte meg a világ, még a kétezres évek elején énekesnőként, majd később több filmben is feltűnt. Azóta rengeteg minden történt a sztárral, hiszen azóta kétszer férjhez ment és 3 gyermeket szült.

Legutóbbi terhességénél, mikor kislányát, Birdie Mae Johnsont várta, felszedett pár plusz kilót magára, amit láthatólag nem zavarta őt egy darabig. Bátran posztolt teljes alakos képeket, sőt azt is megosztotta a követőivel, hogy mekkorára dagadt a bokája az utolsó hónapokban. A kicsi születése után Jessica mégis kemény diétába kezdett, hiszen hatalmas túlsúllyal küzdött, ami már az egészségének sem tett jót. 160 centiméteréhez ugyanis, 110 kilót nyomott.

Legújabb Instagram posztjából azonban kiderül, hogy az elmúlt hat hónapban közel 50 kilót sikerült leadnia, ami elképesztő eredmény. Szinte bizonyos, hogy egészségügyi okok is álltak a hatalmas hízása hátterében, bár eddig erről Jessica nem beszélt. Mi mindenesetre gratulálunk neki, most elképesztően néz ki!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: InterCom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...