Indítsuk el az újabb hetet! Most már nyakig benne vagyunk a januárban, talán ismét fellelkesülünk a főzés gondolatától, miután az év végén minden lehetséges variációban készítettünk fogásokat. Újra itt a vacsoramenü, mely továbbra is egyszerű, gyors finomságokkal hivatott megkönnyíteni a hétköznapi estéket!
{ GALÉRIA = title:5%20vacsora%20t%C3%A9li%20m%C3%A9lab%C3%BA%20ellen!, 0,1,2,3,4 }
Csütörtökre egy fokhagymás-tejes tökfőzeléket választunk, a szerdai császármorzsázás után egy levezető fogás esik a legjobban, így feltétet sem ajánlunk hozzá, de aki képtelen elképzelni a főzeléket mondjuk fasírt nélkül, az persze süssön pár húspogácsát mellé. Péntekre édeskömény-salátával készülünk: télen is oda kell figyelni, hogy nyers zöldségek is jussanak a szervezetünkbe, a testünk és az egészségünk legfontosabb őrei ők! Szokatlan, ugyanakkor ellenállhatatlan ízkombinációt alkothatunk majd a narancs és az édeskömény házasításával.