5+1 tipp maradék uborkaléhez

Akár a saját magad által eltett uborkát, akár a bolti üvegeset falod fel, mindig ott marad az a jó kis savanykás leve. Igazán kár lenne érte, ha a klotyóban landolna!

Ne öntsd a mosogatóba, se máshova, használd fel a megmaradt uborkalevet. Öt szuper ötletet adunk, melyekkel öntetet, páclevet, szendvicskrémet készíthetsz. Lehet, hogy korábban nem gondoltál ezekre, de most biztosan kipróbálod, a továbbiakban pedig folyamatosan alkalmazod a megszerzett tudást. Újszerű ízek és üdítő frissesség jár át minden fogást, amit ezzel készítesz.

Ezt olvastad már?

15 csodás ötlet, mit kezdj az üres befőttesüveggel!

(via tastingtable.com)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...