5+1 tipp maradék uborkaléhez

Akár a saját magad által eltett uborkát, akár a bolti üvegeset falod fel, mindig ott marad az a jó kis savanykás leve. Igazán kár lenne érte, ha a klotyóban landolna!

Ne öntsd a mosogatóba, se máshova, használd fel a megmaradt uborkalevet. Öt szuper ötletet adunk, melyekkel öntetet, páclevet, szendvicskrémet készíthetsz. Lehet, hogy korábban nem gondoltál ezekre, de most biztosan kipróbálod, a továbbiakban pedig folyamatosan alkalmazod a megszerzett tudást. Újszerű ízek és üdítő frissesség jár át minden fogást, amit ezzel készítesz.

Ezt olvastad már?

15 csodás ötlet, mit kezdj az üres befőttesüveggel!

(via tastingtable.com)

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...