5 szexi és sármos férfi séf, akinek nem csak a főztje néz ki jól

Ha létezik tökéletes férfi, akkor valószínűleg ők azok. Nem elég, hogy sármosak, még a konyhában is megállják a helyüket.

Bemutatunk nektek öt szexi és sármos szakácsot, akiktől valószínűleg csorogni fog a nyálatok. No nem csak azért, mert jól néznek ki, hanem mert profin főznek is.

1. Franco Noriega

A perui származású úszó nem csak az athéni olimpiára kvalifikálta magát, de modellként szerepelt a Dolce & Gabbana és a Louis Vuitton reklámkampányában is. Az Instagramon több mint 428 ezer követője van.

Franco nem csak a közösségi médiában, de a tűzhely mellett is megállja a helyét. A 28 éves séf 2016-ban nyitott éttermet New Yorkban. A konyhában a perui street food ételeket próbálja meg egészséges formában tányérra vinni.

2. Cesar Casier

A belga férfi szintén modellként kezdte karrierjét. 2010-ben The Cesar Salade névvel indította blogját, ahol ételekről és a főzéseiről írt. Két receptkönyve is megjelent már.

3.Adam Kenworthy

Adam Kenworthy amatőr séfként dolgozik, és több mint 87 ezer instagramozót inspirál naponta.

Az egészséges és ultra színes receptjei szemet gyönyörködtetőek, akárcsak ő.

4. Isaac Carew

Mit ad ég, ő is modelből lett séf. A Hermes, Moschino és Valentino divatcégeknek dolgozott. A brit fiatal profi szakácsoktól tanulta a szakmát.

2016-ban kezdett el igazán komolyan főzni. Hamarosan megjelenik saját receptkönyve is.

5. Joe Wicks

Közel kétmillió követője és rajongója van az Instagramon. Kétségtelenül az ő sztorija az elmúlt évek legnagyobb sikertörténete Nagy-Britanniában. Receptkönyve a brit listák élére tört.

Személyi edző, mellette pedig étkezési tanácsokat is ad a The Body Coach nevű oldalán.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...