Minden évszaknak megvannak a saját szuper alapanyagai. Az ősz sztárjai között van a sütőtök, a gomba, a hüvelyesek. Ezek mellett nagyon jól mutat a zöld leveles spenót, a brokkoli és a lila hagyma is. A lényeg, hogy minél több színt csempésszünk az egyre szürkébb napokba, amikor kevesebb fény is jut már nekünk! A hétköznapi rohanásban próbáljunk egy kis teret adni magunknak – kevés időráfordítással dobjunk össze egy valóban ízletes fogást, ne legyünk megalkuvóak. Ebben segíthet nekünk a növényi alapanyagú margarin, hiszen kiegyensúlyozottabb étkezések érdekében főzéshez is nagyszerűen használható.
Top 5 fogás növényi alapanyagokból ebédre vagy vacsorára
Egy pár csodaszép sárga zöldség igazán harmonizál, és nagyon feldobja az őszi egyhangúságot. Ezek a fogások neked is jólesnek majd a kanapéra kucorodva, filmnézés közben. (x)