Top 5 fogás növényi alapanyagokból ebédre vagy vacsorára

Egy pár csodaszép sárga zöldség igazán harmonizál, és nagyon feldobja az őszi egyhangúságot. Ezek a fogások neked is jólesnek majd a kanapéra kucorodva, filmnézés közben. (x)

Minden évszaknak megvannak a saját szuper alapanyagai. Az ősz sztárjai között van a sütőtök, a gomba, a hüvelyesek. Ezek mellett nagyon jól mutat a zöld leveles spenót, a brokkoli és a lila hagyma is. A lényeg, hogy minél több színt csempésszünk az egyre szürkébb napokba, amikor kevesebb fény is jut már nekünk! A hétköznapi rohanásban próbáljunk egy kis teret adni magunknak – kevés időráfordítással dobjunk össze egy valóban ízletes fogást, ne legyünk megalkuvóak. Ebben segíthet nekünk a növényi alapanyagú margarin, hiszen kiegyensúlyozottabb étkezések érdekében főzéshez is nagyszerűen használható.

  1. 1.

    Tortelli di Zucca, a sütőtökös tortelli

  2. 2.

    A legfinomabb sütőtökburger

  3. 3.

    Gombás-paradicsomos-besameles rakott tészta

  4. 4.

    Sajtszószos-zabpelyhes rakott karfiol

  5. 5.

    Vegán bolognai

Keress növényi alapú margarinokat a Rama kínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek