5 meglepő padlóburkolat a konyhába

A kevésbé megszokott megoldásokkal is érdemes kísérletezni. A következő padlóburkolatok annak ellenére, hogy kevésbé népszerűek, kitűnően működnek a konyhában is!  

A tipikus konyhai járólapot most picit felejtsük el. Szuper különleges - és egyébként a konyhában kitűnően funkcionáló - konyhapadló-ötleteket mutatunk!

1. Mészkő? Igen, az!

A semleges és finomított, homokos tónusú mészkő jó választás lehet, anélkül, hogy túllépnénk a költségvetésünket. A padlóburkolási folyamat végén érdemes matt szigetelőanyaggal kezelni a felületet és ezt kétévente megismételni, hiszen ez a réteg jól lefedi a kopásokat és a repedéseket.

Ezt láttad?

Így néz ki Nicolas Cage lélegzetelállítóan szép konyhája

2. Tégla, mint járólap? Igen!

Az antik téglakő gazdaságos, könnyen tisztítható és áthatolhatatlan a károsodásokat illetően, így évtizedekig sem kell hozzányúlni, ha a megfelelő szigetelőanyaggal kezelik.

3. Ha már tégla, miért ne lehetne fehér?

Akár mi magunk is ecsetet ragadhatunk, ha meguntuk a vörös köveket, és fehérre festhetjük őket. A festés előtt kenjük le a téglát a megfelelő szigetelőréteggel, hogy megakadályozza a foltok és a nedvek beszivárgását.

4. Palakő, az igényeseknek

A palakő roppant eleganciát kölcsönöz bármelyik konyhának, emellett pedig a viszonteladói értéket is erősen emeli.

5. Pénztárcabarát és igényes

A festett minták is nagyon népszerűek, akár fa, akár linóleumpadlóról van szó, ráadásul megfizethető megoldásról van szó.

Ezt is nézd meg!

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...