5 feleslegesnek tűnő, mégis hasznos konyhai eszköz

Ne rostokolj órák hosszat a konyhában! Ha nincs segítséged, könnyítsd meg a dolgod pár hasznos eszközzel! 

1. Borsófejtő

Igen, jól hallod, és valószínű nem fogod használni az év minden napján, de a borsószezonban hálát adsz az égnek, hogy van egy ilyen csodafegyvered, amivel a fejtés is könnyebben megy!

2. Kukoricareszelő

Egyszerű. de hasznos találmány, egy olyan hengergyűrű, aminek a belseje éles. Elég rajta végig húzni a kukoricát, és máris a tálban találják magukat a kukoricaszemek.

3. Többfunkciós minikonyha

Az egyik oldalán fő a kávé, a tetején sül a kolbász és a tojás, a kenyérpirítóban pedig pirul a pirítós. A minikonyha nagy előnye, hogy egy kiadós hétvégi reggeli után elég egy eszközt takarítani, de azért a legtöbben mégis kempingezéskor veszik nagy hasznát.

4. Spagettiformázó

Nemcsak főzni szeretsz, de dekorálni is? Adsz a tálalásra? Akkor ez a formázó neked való, ami a legkeményebb zöldséget is megformálja!

5. Gyümölcshámozó

Nem kell kézzel vagy késsel vacakolni, mert ezt a hámozót pont a kemény héjú gyümölcsök kéregtől való megszabadítására találták ki.

Ezeket olvastad már?

via BrightSide

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!