5 extra gyors és költséghatékony leves
Ezek a finom levesek mind elkészülnek 30 percen belül, és megfizethető alapanyagokból készülnek. Készíts finomságokat, gyors recepteket a #HÁZIMENZA alatt is.
Ezek a finom levesek mind elkészülnek 30 percen belül, és megfizethető alapanyagokból készülnek. Készíts finomságokat, gyors recepteket a #HÁZIMENZA alatt is.
A pincepörkölt története szorosan kapcsolódik a magyar borvidékekhez és a szüreti hagyományokhoz. Nevét a borospincékről kapta, mivel ezt az ételt hagyományosan a szüretelők számára ...
A Marry Me Chicken egy ínycsiklandó csirkeétel, amely gazdag, krémes-parmezános mártásban készül, szárított paradicsommal és fűszerekkel. Az étel az Egyesült Államokban, a Delish és ...
Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...
A kelkáposzta, lássuk be, nem egy közönségkedvenc alapanyag. Mégis, bizonyos módokon elkészítve, belophatja magát a szívekbe: nézzünk erre most pár lehetséges módot.
NosaltyA lúdláb egy isteni sütemény, melyet érdemes minden Márton-napon az asztalra tenni. Kíváncsian várjuk, te melyiket készíted majd el!
NosaltyA boltok már jó ideje beelőztek minket, szóval nyugodt lelkiismerettel kezdünk neki az ünnepi receptek mazsolázásának: a leves ugyan brokkolikrémleves lesz, a főétel pedig almás-póréhagymás rakott burgonya, a süti azonban már karácsonyra is beillik!
NosaltyOtthon Tippünk ezúttal egy olyan meglepő funkciót fed fel, melyet lehet, hogy a te sütőd is tud!
A só nemcsak a konyhában elképesztően hasznos, hanem a háztartásodban is. Mutatjuk, mire használd!
Ha Márton-napról van szó, akkor meg kell adni a módját! A csodás sültek mellől pedig nem maradhatnak el a még csodásabb köretek, lássuk, mi mivel kínálunk titeket!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...