5 dolog, amit utálunk, ha gyorsétterembe megyünk

Sokan vannak a gyorséttermek ellen, de talán még ők is betérnek hozzájuk néha egy-egy sajtburgerre, vagy sült krumplira. Ilyenkor kellemetlen helyzetbe is kerülhetünk.

Mostanság nem nagyon szoktunk gyorsétterembe járni, amikor viszont betévedünk szeretjük, ha gördülékenyül megy minden. Valószínűleg ti is így vagytok vele, de néha előfordulnak kellemetlenségek. Összegyűjtöttük, melyik öt váratlan helyzetet szoktuk utálni a legjobban a gyorséttermekben:

1. Várakozás

Várakozni az orvosnál, és a hivatalban sem szeretünk, nemhogy a gyorsétteremben. Meg egyébként is, akkor miért hívják így őket. A mások mögött várakozásnál csak az idegesítőbb, mikor az ételre kell várni 10 percet.

2. Tolakodás

Már éppen sorra kerülnél, és mondanád a magadét, amikor valaki közbevág, mert nagyon siet. Vagy épp észre sem veszi, hogy te ott állsz a sorban, csak egyszerűen eléd vág. Ezt tetőzheti még a kiszolgáló személyzet, aki tanácstalan, hogy melyikőtöket szolgálja ki először.

3. Elfogyott a kedvenc hamburgered

Betérsz a McDonald's-ba és/vagy Burger Kingbe, de pont akkor fogynak ki a kedvenc, kiszemelt hamburgeredből. Szerencsés helyzetben 10 perc múlva elkészül belőle egy újabb.

via GIPHY

4. Dupla öntet helyett...

Miután megtömted a bendődet, a desszertet még be szoktad vállalni, nem? A Mekiben, Burger Kingben is kapható fagylaltokat a legjobb dupla öntettel kérni. Előfordul, hogy az, aki kiszolgál, nem hallja a meg a kérésed. Mikor már leültél, szomorúan tapasztalod a hibát...

via GIPHY

Ilyenkor nyugodtan menj vissza, hátha kapsz ajándékba egy másik fagylaltot.

5. Hagymát is hagymával

A legtöbb hamburgerbe raknak hagymát, ezzel nincs is baj. Azzal viszont már szokott gondunk lenni, ha mégis kapunk bele, ha nem kérjük. Gyakran előfordul ez a körúti kebabosnál is. Ha elég figyelmesek vagyunk, akkor még időben szólhatunk, hogy hányják ki belőle az összeset.

via GIPHY

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...