40 évesnek (se) néz ki a 70 éves divatdiktátor – most a titkát is megtudhatod!

Kockás a hasa, kirobbanó erőben van, és a bőre is ragyog. Vera Wang titkát mindenki tudni szeretné, és nem csak a 70 körüliek...

Az ismert divattervezőről, Vera Wangről akkor kezdtek el rengetegen beszélni (a ruhakölteményein túl, természetesen), miután egy Twitterező rácsodálkozott a korára. A posztot több ezren megosztották, így seperc alattsokakat kezdett furdalni a kíváncsiság:vajon minek köszönheti Vera enyhén szólva is fiatalos kinézetét?

Aktív volt ez a 70 év

Vera Wang 1949. június 27-én született. Miután lediplomázott, felvették a Vogue-hoz, ahol hamarosan szerkesztő lett, majd 17 év után intett búcsút a divatmagazinnak, és Ralph Laurennél kezdett dolgozni. Innen már csak egy kis ugrás kellett a saját menyasszonyi ruhamárkájához, ami gyorsan sikeres lett.

Mi a titka?

Persze rengeteg pletyka és vicces teória született arról, minek köszönheti a tervező csodás alakját és 30-40 körüli kinézetét. Voltak, akik szerint Vera Wang unikornisok vérét issza, mások szerint pedig vámpír, és ezért nem fog rajta az idő. Szerencsére valaki a találgatások helyett feltette neki a kérdést a híresség Instagram-oldalán, amire ez a válasz érkezett:

„Munka, alvás, vodkakoktél és kevés napfény.”

(Azért érdemes megnézegetni az Instáján kívül a többi képet is róla a neten, azok valószínűleg közelebb állnak a valósághoz. Fiatalos külseje viszont tagadhatatlan, és mindenképp elismerésre méltó!)

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...