40 évesnek (se) néz ki a 70 éves divatdiktátor – most a titkát is megtudhatod!

Kockás a hasa, kirobbanó erőben van, és a bőre is ragyog. Vera Wang titkát mindenki tudni szeretné, és nem csak a 70 körüliek...

Az ismert divattervezőről, Vera Wangről akkor kezdtek el rengetegen beszélni (a ruhakölteményein túl, természetesen), miután egy Twitterező rácsodálkozott a korára. A posztot több ezren megosztották, így seperc alattsokakat kezdett furdalni a kíváncsiság:vajon minek köszönheti Vera enyhén szólva is fiatalos kinézetét?

Aktív volt ez a 70 év

Vera Wang 1949. június 27-én született. Miután lediplomázott, felvették a Vogue-hoz, ahol hamarosan szerkesztő lett, majd 17 év után intett búcsút a divatmagazinnak, és Ralph Laurennél kezdett dolgozni. Innen már csak egy kis ugrás kellett a saját menyasszonyi ruhamárkájához, ami gyorsan sikeres lett.

Mi a titka?

Persze rengeteg pletyka és vicces teória született arról, minek köszönheti a tervező csodás alakját és 30-40 körüli kinézetét. Voltak, akik szerint Vera Wang unikornisok vérét issza, mások szerint pedig vámpír, és ezért nem fog rajta az idő. Szerencsére valaki a találgatások helyett feltette neki a kérdést a híresség Instagram-oldalán, amire ez a válasz érkezett:

„Munka, alvás, vodkakoktél és kevés napfény.”

(Azért érdemes megnézegetni az Instáján kívül a többi képet is róla a neten, azok valószínűleg közelebb állnak a valósághoz. Fiatalos külseje viszont tagadhatatlan, és mindenképp elismerésre méltó!)

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...