-
1.
Pasta al Limone - Citromos tészta
-
2.
Öt hozzávalós parmezános csirkemell
-
3.
Zöldséges édesburgonya-püré
-
4.
Krémesen lágy, hajtogatott rántotta
-
5.
Színes saláta kesumajonézzel
-
6.
Garlic bread, a fokhagymás-fűszervajas bagett
-
7.
Vegán csiperkegomba-krémleves pirított gombával
-
8.
Csípős koreai coleslaw
-
9.
Borsos fonott kifli
-
10.
Gyors maniókasüti
-
11.
Spenótkrémleves Kriszti konyhájából
-
12.
Vegán mini kakaós csigák
-
13.
Ázsiai stílusú mázas-ragacsos oldalas
-
14.
Krémes céklás rizottó
-
15.
Enchilada tépett csirkemellel
-
16.
Sütőben sült fokhagyma
-
17.
Zöldséges stir fry
-
18.
Legfinomabb medvehagymapesztós tészta
-
19.
Zöldborsókrémleves gombachips-szel
-
20.
Rákóczi-túrós piteformában
-
21.
1-2-3-4-5 kacsamell
-
22.
Ricottás-spenótos töltött kagylótészta
-
23.
Pekándiós-csokoládés keksz
-
24.
Krémes fodroskel-pestós spagetti
-
25.
Palak paneer házilag
-
26.
24 órás Pho-leves vegyes csontokból
-
27.
Medvehagymás-sajtkrémes pogácsa
-
28.
Mediterrán orzosaláta
-
29.
Medvehagymás tojássaláta
-
30.
Kulleraugen
-
31.
Gyömbéres-újhagymás ételízesítő
31 étel, amit most márciusban mindenképpen készíts el, mert gyönyörű
Télzáró, tavasznyitó ételek érkeznek az e havi listába, 31 olyan recept, ami szépségével, ízével bevezet minket a farügyezésbe, és leszámol a hideggel. Tekintsünk előre, legyünk optimisták, és addig is főzzünk kreatív, újszerű, csodás fogásokat!