31 szépséges fogás, amit decemberben mindenképp készíts el

Hihetetlen, de megint eljött az év utolsó hónapja: érkezik a karácsony, aztán pedig a szilveszter. Összeszedtünk nektek 30 olyan szépséges és ünnepélyes receptet, amit elnézve szem nem marad szárazon. Mi sorban lefőzzük és sütjük mindet! Kellemes ünnepeket és boldog új évet nektek!

  1. 1.

    Klasszikus non plus ultra

  2. 2.

    Maceszgombóc levesbetét pászkából

  3. 3.

    Ünnepi mézeskalács

  4. 4.

    A tökéletes sólet

  5. 5.

    Gyors töltelék húsok mellé

  6. 6.

    Hagyományos isler

  7. 7.

    Egyszerű ünnepi pulykacomb

  8. 8.

    Tiramisugolyók

  9. 9.

    Klasszikus linzer baracklekvárral

  10. 10.

    Diós és mákos bejgli élesztős tésztából

  11. 11.

    Marinált céklasaláta dióval, kecskesajttal, radicchioval

  12. 12.

    Töltött káposzta dagadóból

  13. 13.

    Hagyományos bécsi burgonyasaláta

  14. 14.

    Karácsonyi vegyes halászlé

  15. 15.

    Kolbászos bejgli

  16. 16.

    Vegán töltött káposzta besamel mártással

  17. 17.

    Citromos mandulás hókifli

  18. 18.

    Erdélyi lucskos töltött káposzta

  19. 19.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

  20. 20.

    Egészben sült csirke, gesztenyés töltelékkel és gravy-vel

  21. 21.

    Pozsonyi kifli narancsos-gyömbéres diótöltelékkel

  22. 22.

    Karácsonyi narancsos kacsacomb

  23. 23.

    Flódni trifle

  24. 24.

    Karácsonyi lencsesaláta

  25. 25.

    Baconbe tekert aszalt szilva mozzarellával

  26. 26.

    Tökéletes zserbó

  27. 27.

    Konfitált malaccsászár

  28. 28.

    Lencsefőzelék egyszerűen

  29. 29.

    Sütőtökös pogácsa

  30. 30.

    Virslis-almás-majonézes saláta

  31. 31.

    Szilveszteri mázas sonka

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...