31 étel, amit idén márciusban muszáj kipróbálnod

Az idei márciusra (is) úgy vártunk, mint a Messiásra, és most végre eljött, ez már naptári tavasz, nincs mese! Jönnek szép sorban a friss alapanyagok, következik az újhagyma, a cékla, a retek és a medvehagyma is!

  1. 1.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  2. 2.

    Trikolor lasagne

  3. 3.

    Gyors, házi készítésű csirkés ramen

  4. 4.

    Rózsavizes női szeszély cupcake

  5. 5.

    Hagyományos tojásos nokedli

  6. 6.

    Diós Kossuth-kifli

  7. 7.

    Klubszendvics

  8. 8.

    Tripladiós-lekváros berliner

  9. 9.

    Thai ihletésű kókusztejes zöldségleves

  10. 10.

    Tabouleh, az arabok kuszkusz (vagy bulgur)salátája

  11. 11.

    Málnás-mandulás blondie

  12. 12.

    Parmezános mini sült burgonyák

  13. 13.

    Céklás vegán fasírt

  14. 14.

    Hummuszos tészta sült paradicsommal és olajbogyóval

  15. 15.

    Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

  16. 16.

    Kecskesajtos-medvehagymás tarhonyarizottó

  17. 17.

    Paradicsomos káposzta olasz paradicsommal

  18. 18.

    Vietnámi tavaszi tekercs

  19. 19.

    Tépett tofus taco

  20. 20.

    Villámgyors mogyoróvajas zabszelet

  21. 21.

    Smoothie bowl

  22. 22.

    Gombapaprikás tejmentesen

  23. 23.

    Szójaszószos tofu

  24. 24.

    Sokzöldséges vegán curry (korma)

  25. 25.

    Gyömbéres-újhagymás ételízesítő

  26. 26.

    Tavaszi medvehagymás krumplifőzelék

  27. 27.

    Habos-céklás csokitorta

  28. 28.

    Reteklevélpesztós zöldségtészta

  29. 29.

    Csokoládé bark, a tuningolt házi csokitábla

  30. 30.

    Egyedényes medvehagymás-sajtos tészta

  31. 31.

    Pavlova-torta savanykás citromcurd-del és gyümölcsökkel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek