31 étel, amit idén márciusban muszáj kipróbálnod

Az idei márciusra (is) úgy vártunk, mint a Messiásra, és most végre eljött, ez már naptári tavasz, nincs mese! Jönnek szép sorban a friss alapanyagok, következik az újhagyma, a cékla, a retek és a medvehagyma is!

  1. 1.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  2. 2.

    Trikolor lasagne

  3. 3.

    Gyors, házi készítésű csirkés ramen

  4. 4.

    Rózsavizes női szeszély cupcake

  5. 5.

    Hagyományos tojásos nokedli

  6. 6.

    Diós Kossuth-kifli

  7. 7.

    Klubszendvics

  8. 8.

    Tripladiós-lekváros berliner

  9. 9.

    Thai ihletésű kókusztejes zöldségleves

  10. 10.

    Tabouleh, az arabok kuszkusz (vagy bulgur)salátája

  11. 11.

    Málnás-mandulás blondie

  12. 12.

    Parmezános mini sült burgonyák

  13. 13.

    Céklás vegán fasírt

  14. 14.

    Hummuszos tészta sült paradicsommal és olajbogyóval

  15. 15.

    Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

  16. 16.

    Kecskesajtos-medvehagymás tarhonyarizottó

  17. 17.

    Paradicsomos káposzta olasz paradicsommal

  18. 18.

    Vietnámi tavaszi tekercs

  19. 19.

    Tépett tofus taco

  20. 20.

    Villámgyors mogyoróvajas zabszelet

  21. 21.

    Smoothie bowl

  22. 22.

    Gombapaprikás tejmentesen

  23. 23.

    Szójaszószos tofu

  24. 24.

    Sokzöldséges vegán curry (korma)

  25. 25.

    Gyömbéres-újhagymás ételízesítő

  26. 26.

    Tavaszi medvehagymás krumplifőzelék

  27. 27.

    Habos-céklás csokitorta

  28. 28.

    Reteklevélpesztós zöldségtészta

  29. 29.

    Csokoládé bark, a tuningolt házi csokitábla

  30. 30.

    Egyedényes medvehagymás-sajtos tészta

  31. 31.

    Pavlova-torta savanykás citromcurd-del és gyümölcsökkel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...