31 étel, amit idén márciusban szerintünk mindenképp próbálj ki

Megjött a naptári tavasz, itt a március, papíron beindul a felmelegedés, csicseregnek a madarak, nyílnak a virágok, rügyeznek a fák...amíg mindez el nem érkezik ténylegesen is, készítsük el a legszebb, legkülönlegesebb tavaszváró és tavaszindító fogásokat!

  1. 1.

    Hagyományos gőzgombóc

  2. 2.

    Reteklevélpesztós zöldségtészta

  3. 3.

    Két hozzávalós bagel

  4. 4.

    Gyors cacio e pepe

  5. 5.

    Krémes sültpaprika-krémleves tahinivel és fetával

  6. 6.

    Egyedényes, mindenmentes sült zabkása

  7. 7.

    Lamington, avagy az ausztrál kókuszkocka

  8. 8.

    Langyos fodroskel-saláta minden földi jóval

  9. 9.

    Canderli – olasz gombócleves

  10. 10.

    Naan, a legpuhább indiai kenyér

  11. 11.

    Rántott avokádófalatkák mártogatóssal

  12. 12.

    Egyszerű csirkecurry

  13. 13.

    Mentás borsós rizottó

  14. 14.

    Pillekönnyű japán palacsinta

  15. 15.

    Ricottás castagnole

  16. 16.

    Chilis-medvehagymás pirított haltej

  17. 17.

    Datolyasnickers

  18. 18.

    Buggyantott tojásos toast

  19. 19.

    Yo Po Mian, azaz forró olajos tészta

  20. 20.

    Tojásos-tonhalas szendvicskrém újhagymával

  21. 21.

    Reteklevélpesztó

  22. 22.

    Medvehagymás falafel

  23. 23.

    Mangós tápiókapuding

  24. 24.

    Energiabomba saláta

  25. 25.

    Harmonikaburgonya

  26. 26.

    Tavaszi krumplisaláta

  27. 27.

    Gyömbéres-újhagymás ételízesítő

  28. 28.

    Reteklevélpesztós rizottó

  29. 29.

    Rukkolás tavaszi palacsinta

  30. 30.

    Legfinomabb medvehagymapesztós tészta

  31. 31.

    Tavaszi spárgás carbonara

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...