300 ezer forint borravalót adott egy vendég a pincérnek – Na de mégis mire fel?!

A pincér sokkot kapott, amikor megkapta az 1000 dolláros borravalót. Az jelenetről videófelvétel is készült, nézzétek.

Peter Murray Kaliforniában dolgozik pincérként a Lucille’s Smokehouse-ban, és nemrégen olyan kellemes meglepetés érte, amire sosem számított.

Történt ugyanis, hogy Brian Murphy egy szép napon Peter munkahelyén, a fent említett Smokehouse-ban ebédelt, és nem mellesleg részese volt az úgynevezett Venom challenge nevű kihívásnak, amelynek lényege, hogy adott illető megkérheti ismerőseit saját közösségi oldalán, hogy fejenként 50 centet utaljanak neki jótékonysági célra - Bryan pedig nem másra használta fel az így összegyűjtött összeget, minthogy egy jófej és munkáját precízen végző, őt kiszolgáló pincérnek adományozza.

Az összeg nem kevesebb volt, mint ezer dollár (azaz körülbelül 300 ezer forint)!

Mi az a Venom?

Ez egy amerikaiak által használt pénzátutalási alkalmazás, amely úgy működik, hogy csatolunk hozzá egy bankkártyát, majd e-mailcím, telefonszám vagy Venmo-felhasználónév alapján beazonosítjuk, hogy kinek szeretnénk utalni.

Peter teljesen lesokkolódott a hírtől, hogy markát nem kevesebb, mint ezer dollár üti csak azért, mert a munkáját végezte - a jelenetet Bryan ismerősei meg is örökítették, nézzétek:

@therealdjmurph

##venmochallenge ##djmurph ##lucillesbbq ##peter ##bigtip

Inspirational Piano - AShamaluevMusic

Éljenek a kedves és segítőkész pincérek!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...