30 étel, amit szeptemberben muszáj elkészítened

A nyár vége után a szeptember egy szomorú váltásnak tűnhet, azonban rengeteg finom alapanyag, íz és étel rejtőzik az első őszi hónapban is. Főzzünk egész hónapban isteni szezonális fogásokat, élvezzük ki teljesen az új évszak kezdetét!

  1. 1.

    Szaftos rakott zöldbab

  2. 2.

    Zelleres sajtsaláta

  3. 3.

    Egyéjszakás zabkása szőlővel

  4. 4.

    Diós morzsás szilvás gombóc

  5. 5.

    Fordított szilvás sütemény

  6. 6.

    Szilvás egyensúly szelet

  7. 7.

    Szedres-fehércsokis kevert süti

  8. 8.

    Csiperkegombás-rukkolás pizza

  9. 9.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

  10. 10.

    Mutabal, a közép-keleti sült padlizsánkrém

  11. 11.

    Teriyaki padlizsán

  12. 12.

    Krémes-szaftos muszaka

  13. 13.

    Virslis lecsó

  14. 14.

    30 perces őszibarackos fordított

  15. 15.

    Vaníliás-barackos pite

  16. 16.

    Zellerkrémleves körtével

  17. 17.

    Cukkinis minitortilla kelbimbóval és paradicsommal

  18. 18.

    Nyers kelbimbósaláta tahinis öntettel

  19. 19.

    Sült karfiol tahiniszósszal

  20. 20.

    Fügés-diós sütemény

  21. 21.

    Békebeli hentes tokány

  22. 22.

    Hamis húsleves főzőtökből

  23. 23.

    A rózsaszín tészta, avagy a céklakrémes penne

  24. 24.

    Marinált céklasaláta dióval, kecskesajttal, radicchioval

  25. 25.

    Cukkinilasagne

  26. 26.

    Koreai chilis kukorica

  27. 27.

    Egyszerű babfőzelék

  28. 28.

    Brokkolipizza

  29. 29.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  30. 30.

    Hagyományos zalai dödölle

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek