30 étel, amit novemberben habozás nélkül készíts el

Tartalmas ragulevesek, habos forrócsoki, sütőtökös receptek, melengető egytálételek céklával, hüvelyesekkel, édesburgonyával, diós, narancsos, marcipános desszertek, na meg persze egy nagy tepsi ropogós libasült? November, mi így várunk!

  1. 1.

    Sütőtökös forrócsoki

  2. 2.

    Laktató chilis bab

  3. 3.

    Szaftos oreos kekszek krémsajtos frostinggal

  4. 4.

    Fokhagymakrémleves sajtos pirítóssal

  5. 5.

    Kávés kuglóf karamellszósszal

  6. 6.

    Sütőtökös amerikai palacsinta (vegán)

  7. 7.

    Nyírosz, a nyíregyházi kiflis gyros

  8. 8.

    Márványos sütőtökös brownie

  9. 9.

    Sajtos Dundi Rudi

  10. 10.

    Eredeti somlói galuska

  11. 11.

    Az eredeti (és nagyon szaftos) pásztortarhonya

  12. 12.

    Anthon Berg szilvás-marcipános süti házilag

  13. 13.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  14. 14.

    Ragacsos kínai csirke

  15. 15.

    Villámgyors camembert-tunkolós

  16. 16.

    Céklás gnocchi

  17. 17.

    Stefánia vagdalt, ahogy a Nagyi is sütötte

  18. 18.

    Libatöpörtyű

  19. 19.

    Pásztorpite édesburgonyával

  20. 20.

    Fahéjas almakarika

  21. 21.

    Kelkáposzta-steak céklás bulgurral

  22. 22.

    Az eredeti palócleves receptje

  23. 23.

    Kelkáposztapesztós lasagne

  24. 24.

    Húsmentes lencsés székelykáposzta

  25. 25.

    Libamáj terrine

  26. 26.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

  27. 27.

    Marinált céklasaláta dióval, kecskesajttal, radicchioval

  28. 28.

    Apfelstrudel, a világhírű osztrák almás rétes

  29. 29.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  30. 30.

    Mandulás-narancsos keksztorta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek