30 étel, amit most novemberben készíts el

Itt az év talán legborúsabb, legfurcsább hónapja, már nincs kora ősz, még nincs karácsony, az eső is sokat esik, köd van, szóval enni és főzni ilyenkor kiemelten imádunk. Főzzetek és süssetek velünk most is!

  1. 1.

    A legkrémesebb sütőtökpite

  2. 2.

    Felemás sütemény

  3. 3.

    Achiotés piros csirke

  4. 4.

    Gnocchi ai funghi, az őszi gombás gnocchi

  5. 5.

    Narancs-sütőtöklekvár

  6. 6.

    Klasszikus olasz tojásos tészta

  7. 7.

    Sóskaramell-öntetes sajttorta Janicsák Vecától

  8. 8.

    Tökös-túrós rétes

  9. 9.

    Sajtfelfújt egyszerűen

  10. 10.

    Sült körtés saláta

  11. 11.

    Kelkáposzta-főzelék

  12. 12.

    Palacsinta alaprecept

  13. 13.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

  14. 14.

    Gulyásleves marhahúsból, csipetkével

  15. 15.

    Piskótatekercs sárgabaracklekvárral

  16. 16.

    Tso tábornok isteni csirkéje

  17. 17.

    Sörös káposzta

  18. 18.

    Fügés-libamájas bagel

  19. 19.

    Ráérős chili con carne

  20. 20.

    Retró almás pite

  21. 21.

    Sajtos rakott kelkáposzta

  22. 22.

    Pikáns céklás humusz

  23. 23.

    Konfitált libacomb

  24. 24.

    Lilakáposzta-fasírt pankomorzsában

  25. 25.

    Tortelli di Zucca, a sütőtökös tortelli

  26. 26.

    Őszi smoothie-k

  27. 27.

    Citrusos-gránátalmás kacsasaláta

  28. 28.

    Körtés-almás cobbler

  29. 29.

    Gravlax, a skandináv pácolt lazac

  30. 30.

    Tökéletes sült burgonya

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...