29 zene, amire sütnöd és főznöd kell

Még mindig nem jött meg az ihleted a karácsonyi menü összeállításához? Az ételsort már kitaláltad, csak a kedved nem jött meg nekiállni? Ráhangolunk az ünnepre, hallgass ránk!

A december mindig a családról és a barátokról szól, az együtt töltött időről. Ilyenkor érdemes egy pillanatra megállni és megcsodálni a fényeket a városban, magunkba szívni az illatokat a vásárokban, és feltöltődni belőlük. Ne hagyd, hogy bedaráljon a rohanás, vásárlás, a plázákban való idegesítő kapkodás és lökdösődés, inkább figyelj magadra és a szeretteidre, lélekben is készülj az ünnepre. Elvégre a Karácsony az örömért, feltöltődésért, és a kapcsolataink ápolásáért van.

Ahhoz, hogy az otthonodba is beköltözzön az ünnep, az adventi és karácsonyi készülődés egyik legfontosabb eleme az ünnepre való hangolódás. Gyertyákkal, illatokkal, és persze sütéssel és főzéssel, ami aktuális lehet a karácsonyi menüsor főpróbájaként is. A konyhai előkészületek legtökéletesebb segítsége a zene (legalábbis mi erre esküszünk), ami ellazít, vagy éppen lázba hoz, feltölt, inspirál, vagy csak egyszerűen jókedvre derít.

Ahhoz, hogy már most ünnepi hangulatba kerülhessetek, összegyűjtöttünk pár örökzöld zenét a karácsonyi sütéshez és főzéshez, amik egészen biztos, hogy frenetikus hatással lesznek rád!

Csak indítsd el a lejátszót, és hagyd, hogy a zene irányítson!

Ez is érdekelhet!

21 zene, amik nélkül nincs főzés!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...