28 HÁZI KIFLI a paprikáson, kefiresen és hagymáson át a sajtosig

Nem sok jobb dolog van, mint saját, házi készítésű kiflivel kezdeni egy hétvégi reggelt. Rákenni a kedvenc lekvárod, sok-sok vajat, vagy csak magában harapni. Nem kevés receptet mutatunk!

  1. 1.

    Sajtos-vajas kifli

  2. 2.

    Zabos vajas kifli

  3. 3.

    Fetás kiflik

  4. 4.

    Kis sós kifli

  5. 5.

    Szezámos-kefires kifli

  6. 6.

    Kefires kiflik

  7. 7.

    Zabos kifli

  8. 8.

    Búzacsírás-lenmagpelyhes kifli

  9. 9.

    Pofonegyszerű teljes kiőrlésű tejes kiflik

  10. 10.

    Sós kifli Dettytől

  11. 11.

    Kifli Tésztásfül konyhájából

  12. 12.

    Tejes kifli kovásszal

  13. 13.

    Tejfölös kiflik Ágitól

  14. 14.

    Házi kifli kelesztés nélkül

  15. 15.

    Fokhagymás foszlós kifli

  16. 16.

    Hagymás-paprikás kiflik

  17. 17.

    Teljes kiőrlésű vajas kiflik

  18. 18.

    Aszalt paradicsomos kiflik

  19. 19.

    Joghurtos kiflik

  20. 20.

    Francia kifli

  21. 21.

    Paleo kifli vagy zsömle

  22. 22.

    Puha zsíros kifli

  23. 23.

    Ropogós nosztalgia kifli

  24. 24.

    Tejes-vajas kifli

  25. 25.

    Lala kifli

  26. 26.

    Vajdasági kifli

  27. 27.

    Paprikás sós kifli

  28. 28.

    Vadkovászos kiflik sajttal szezámmaggal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...