23 szaftos tepsis hús, amit nem bírsz nem szeretni

A tepsis húsokban az a legnagyszerűbb, hogy csak betolod a sütőbe, és már kész is. Vigyázat, rengeteg recept jön, amitől egyből beindul a nyáltermelésed!

Legjobb esetben csak egy tepsire van szükséged, és semmi másra. Spórold meg a főzőcskézést és a mosogatást is egy csapásra: csak beteszed a sütőbe, és hagyod, hadd végezze a dolgát. Légy türelmes, és magától elkészül a vacsora!

  1. 1.

    Sült rakott csirkemell

  2. 2.

    Sertéstarja parasztosan

  3. 3.

    Tepsis hús almamártásos szarvacska tésztával

  4. 4.

    Tepsis zöldségekkel sült csirkecombok

  5. 5.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  6. 6.

    Porhanyós csirkecombok hagymás burgonya ágyon

  7. 7.

    Tepsiben sült porcogó sült almával

  8. 8.

    Mallorcai sült csirkecombok

  9. 9.

    Erdőháti csibe

  10. 10.

    Csibecomb kakukkfüves mártással és tepsis krumplival

  11. 11.

    Ragacsos-mázas csirkecomb édesburgonyás körettel

  12. 12.

    Burgonyás-paradicsomos csirkecomb

  13. 13.

    Békebeli mustáros szelet

  14. 14.

    Rozmaringos pulyka sült krumplival és körtével

  15. 15.

    Gyors ínyenc csirkemell

  16. 16.

    Csirke chorizoval és chilis paradicsom salsával

  17. 17.

    Sült pulykaszárny újkrumplival kelbimbóval

  18. 18.

    Tepsis csirkeragu

  19. 19.

    Karaj savanyú káposztával sütve, tepsiben

  20. 20.

    Tepsis sajtos-tejfölös csirkemell

  21. 21.

    Rozmaringos sült csülök tepsis burgonyával

  22. 22.

    Francia vörösboros csirkecombok

  23. 23.

    Sertéskaraj karamellizált hagymával

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...