23 nyárias leves 30 percen belül

Nyáron a leveseket is könnyebben készítjük, előkerülnek a friss, zsenge zöldségek és a hideg gyümölcslevesek is - ezekből hoztunk egy mindentbele válogatást!

  1. 1.

    Görög gyümölcsleves

  2. 2.

    Görög hagymaleves

  3. 3.

    Tárkonyos zöldbableves kukoricanokedlivel

  4. 4.

    Gyömbéres eperleves fehérborral

  5. 5.

    Frissítő mentás joghurtleves

  6. 6.

    Gombaleves 9. - Gerslivel

  7. 7.

    Maceszgombóc 2.

  8. 8.

    Pórés kukoricaleves

  9. 9.

    Spárgakrémleves Baklavaria konyhájából

  10. 10.

    Zöldborsóleves grízgaluskával

  11. 11.

    Nyári zöld gazpacho

  12. 12.

    Petrezselymes zellerkrémleves

  13. 13.

    Karfiolos gazpacho

  14. 14.

    Paradicsomleves, bazsalikomos mozzarella golyókkal

  15. 15.

    Tejfölös-rozmaringos krumplileves

  16. 16.

    Mentás borsóleves ropogós baconnel

  17. 17.

    Mamikánk nyári levese

  18. 18.

    Tejszínes őszibarack-krémleves

  19. 19.

    Zöldségleves csirkemájjal

  20. 20.

    Málnakrémleves túrógombóccal

  21. 21.

    Csípős-édes kókusztejes sárgarépa-krémleves

  22. 22.

    Spanyol halleves

  23. 23.

    Citromos almaleves (Almaleves 2.)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...