Húspótló ételként rántva, vagy darált hússal dúsítva rakott karfiolként, levesnek, sőt, előfőzve saláták alkotórészeként is remek, de savanyúságnak eltéve is igen kitűnő. Melyiket próbálod ki a héten?
-
1.
Sajtos karfiolkrémleves
-
2.
Grillezett sajtos karfiolkenyér
-
3.
Rántott karfiol másképp
-
4.
Egészben sült fűszerbundás karfiol
-
5.
Sertésborda Dubarry módra
-
6.
Csőben sült karfiol A kis gasztronautától
-
7.
Francia karfiolkrémleves
-
8.
Fűszeres sült karfiol
-
9.
Vega korma hamis karfiol piláffal
-
10.
Csirkés karfiolsült
-
11.
Krémes brokkoli-karfiol tál
-
12.
Karfiolos zöldségleves grízgombóccal
-
13.
Baconös rakott karfiol
-
14.
Aloo gobi
-
15.
Szinte szénhidrátmentes karfiolos pogácsa
-
16.
Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából
-
17.
Tésztamentes karfiol-quiche
-
18.
Karfiolfőzelék ahogy szépróza készíti
-
19.
Laktató karfiolsaláta
-
20.
Karfiolpörkölt - gombás
-
21.
Rizses-csirkés karfiolleves