21 laktató fogás karfiollal

Levesként, rakottasként, húsimádóknak darált hússal vagy baconnel, vegetáriánusoknak sok sajttal és brokkolival - a karfiol minden variációja remek fogás!

Húspótló ételként rántva, vagy darált hússal dúsítva rakott karfiolként, levesnek, sőt, előfőzve saláták alkotórészeként is remek, de savanyúságnak eltéve is igen kitűnő. Melyiket próbálod ki a héten?

  1. 1.

    Sajtos karfiolkrémleves

  2. 2.

    Grillezett sajtos karfiolkenyér

  3. 3.

    Rántott karfiol másképp

  4. 4.

    Egészben sült fűszerbundás karfiol

  5. 5.

    Sertésborda Dubarry módra

  6. 6.

    Csőben sült karfiol A kis gasztronautától

  7. 7.

    Francia karfiolkrémleves

  8. 8.

    Fűszeres sült karfiol

  9. 9.

    Vega korma hamis karfiol piláffal

  10. 10.

    Csirkés karfiolsült

  11. 11.

    Krémes brokkoli-karfiol tál

  12. 12.

    Karfiolos zöldségleves grízgombóccal

  13. 13.

    Baconös rakott karfiol

  14. 14.

    Aloo gobi

  15. 15.

    Szinte szénhidrátmentes karfiolos pogácsa

  16. 16.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

  17. 17.

    Tésztamentes karfiol-quiche

  18. 18.

    Karfiolfőzelék ahogy szépróza készíti

  19. 19.

    Laktató karfiolsaláta

  20. 20.

    Karfiolpörkölt - gombás

  21. 21.

    Rizses-csirkés karfiolleves

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...