21 filléres hó végi vacsorarecept

Hó végén már komolyabban megnézzük, mi mennyibe kerül a boltban...ez persze nem akadályozhat meg minket abban, hogy egy remek vacsora kerüljön hétközben is az asztalra.

  1. 1.

    Holland mustárleves

  2. 2.

    Burgonyás lángos

  3. 3.

    Mézes sütőtök

  4. 4.

    Bundás alma

  5. 5.

    Kelkáposzta-főzelék régiesen

  6. 6.

    Tojásleves

  7. 7.

    Chips a sütőből

  8. 8.

    Tejfölös krumplileves

  9. 9.

    Sült rizspuding

  10. 10.

    Egyszerű csirkemájpástétom

  11. 11.

    Étcsokis - zabpelyhes keksz

  12. 12.

    Fokhagymás röszti

  13. 13.

    Petrezselymes tojásfasírt

  14. 14.

    Sütőtökös-almás lepény

  15. 15.

    Gombaleves 3.

  16. 16.

    Frankfurti leves ahogy Zsolt készíti

  17. 17.

    Extra ropogós amerikai hagymakarikák

  18. 18.

    Egyszerű sós stangli

  19. 19.

    Tarhonyaleves

  20. 20.

    Gázkeksz

  21. 21.

    Krumpligombóc leves

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...