Ezek voltak 2021-ben a kedvenc cikkeitek

Az idei évben is rengeteg izgalmas témával foglalkoztunk. Most összeszedtük, melyek voltak a kedvenceitek.

  1. Egy titkos hozzávalótól olyan lesz a sütőben készült rántott hús, mint az olajban sült
    1.

    Egy titkos hozzávalótól olyan lesz a sütőben készült rántott hús, mint az olajban sült

    Aki most nagyon egészségtudatos hozzávalóra gondol, az lapozzon tovább...a többiek viszont figyeljenek, mert isteni lesz!

  2. Nosalty-kvíz: Felismered ezeket a retró konyhai eszközöket?
    2.

    Nosalty-kvíz: Felismered ezeket a retró konyhai eszközöket?

    Valakinek már egyik sem ismerős, más még mindig használ egy-két örök klasszikust a következő konyhai eszközökből. Teszteld a memóriád, te hány régi ketyerére emlékszel még?

  3. Elszomorító dolgok derültek ki a himalájai sóról
    3.

    Elszomorító dolgok derültek ki a himalájai sóról

    A mutatós és drágább rózsaszín sóról sokan hiszik azt, hogy egészségesebb, mint jódozott, asztali rokona. Íme a szomorú igazság.  

  4. Ha így készíted, garantáltan tökéletes és ízletes lesz a bulgur
    4.

    Ha így készíted, garantáltan tökéletes és ízletes lesz a bulgur

    Manapság egyre népszerűbb alapanyag a bulgur, hiszen egyre többen merik otthon is elkészíteni, nem csak a gyrososnál kikérni. De hogyan készül a tökéletes bulgur? Mutatjuk!

  5. Viszlát, zsíros sütőablak – ezzel az olcsó és hétköznapi anyaggal tudod megtisztítani
    5.

    Viszlát, zsíros sütőablak – ezzel az olcsó és hétköznapi anyaggal tudod megtisztítani

    Fejtörést okozhat, hogy a sütő zsíros ablakát mivel tisztíthatnád meg. Ahelyett azonban, hogy ablaktisztítóval vagy zsíroldóval próbálkoznál, vesd be a szódabikarbónát!

  6. 6 baklövés, amit fokhagyma használatakor sokan elkövetünk
    6.

    6 baklövés, amit fokhagyma használatakor sokan elkövetünk

    Néhány apróságra kell csak figyelned, amikor fokhagymát vásárolsz illetve használsz, hogy a tökéletes darabot válaszd ki, és az elkészített ételed is pöpec legyen! Ezt a 6 hibát például ne kövesd el.

  7. 7 főzési szokás, ami elrontja a főztöd: itt az ideje elhagyni őket
    7.

    7 főzési szokás, ami elrontja a főztöd: itt az ideje elhagyni őket

    Szeretünk ragaszkodni a szokásainkhoz, azonban jó, ha tudjuk, hogy van néhány olyan dolog, amin változtatnunk kell, ha nem szeretnénk kárt okozni az egészségünkben, vagy egyszerűen csak finomabb ételekre vágyunk.

  8. Így készül a tökéletes pörkölt egy profi magyar séf szerint
    8.

    Így készül a tökéletes pörkölt egy profi magyar séf szerint

    A magyar konyha egyik alapja a pörkölt, mindenki ette már, de ha még nem próbáltad ki, hogy kell főzni, tarts velünk, és egy profi séf segít az alapokkal.

  9. Utálod a halat? Nyugi, ezekkel is beviheted az omega-3 zsírsavat
    9.

    Utálod a halat? Nyugi, ezekkel is beviheted az omega-3 zsírsavat

    Jót tesz az immunrendszernek, javítja a kedélyt, okosabbá tesz, mégis keveset fogyasztunk belőle. Most megmutatjuk, hogyan tudsz minél több omega-3 zsírsavat fogyasztani természetes formában akkor is, ha nem szereted a halat.

  10. Viszlát, krumpli, a TÉSZTACHIPS lesz az új kedvencünk – Mutatjuk, hogyan készítheted el te is
    10.

    Viszlát, krumpli, a TÉSZTACHIPS lesz az új kedvencünk – Mutatjuk, hogyan készítheted el te is

    Ropogós, ízletes, és elkészíteni is nagyon egyszerű, ráadásul számtalan szósz jól áll neki – a TikTok videómegosztón most mindenki a tésztából készült chipsért rajong. Az egyre népszerűbb kajatrendre természetesen mi sem mondhattunk nemet, a végeredmény pedig annyira jó lett, hogy mi sem hittük el.

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...