Ezek voltak 2021-ben a kedvenc cikkeitek

Az idei évben is rengeteg izgalmas témával foglalkoztunk. Most összeszedtük, melyek voltak a kedvenceitek.

  1. Egyetlen titkos összetevő kell a rántott húshoz: ezentúl csak így fogod készíteni, ráadásul olaj nélkül
    1.

    Egyetlen titkos összetevő kell a rántott húshoz: ezentúl csak így fogod készíteni, ráadásul olaj nélkül

    Aki most nagyon egészségtudatos hozzávalóra gondol, az lapozzon tovább...a többiek viszont figyeljenek, mert isteni lesz!

  2. Nosalty-kvíz: Felismered ezeket a retró konyhai eszközöket?
    2.

    Nosalty-kvíz: Felismered ezeket a retró konyhai eszközöket?

    Valakinek már egyik sem ismerős, más még mindig használ egy-két örök klasszikust a következő konyhai eszközökből. Teszteld a memóriád, te hány régi ketyerére emlékszel még?

  3. Elszomorító dolgok derültek ki a himalájai sóról
    3.

    Elszomorító dolgok derültek ki a himalájai sóról

    A mutatós és drágább rózsaszín sóról sokan hiszik azt, hogy egészségesebb, mint jódozott, asztali rokona. Íme a szomorú igazság.  

  4. Ha így készíted, garantáltan tökéletes és ízletes lesz a bulgur
    4.

    Ha így készíted, garantáltan tökéletes és ízletes lesz a bulgur

    Manapság egyre népszerűbb alapanyag a bulgur, hiszen egyre többen merik otthon is elkészíteni, nem csak a gyrososnál kikérni. De hogyan készül a tökéletes bulgur? Mutatjuk!

  5. Viszlát, zsíros sütőablak – ezzel az olcsó és hétköznapi anyaggal tudod megtisztítani
    5.

    Viszlát, zsíros sütőablak – ezzel az olcsó és hétköznapi anyaggal tudod megtisztítani

    Fejtörést okozhat, hogy a sütő zsíros ablakát mivel tisztíthatnád meg. Ahelyett azonban, hogy ablaktisztítóval vagy zsíroldóval próbálkoznál, vesd be a szódabikarbónát!

  6. 6 baklövés, amit fokhagyma használatakor sokan elkövetünk
    6.

    6 baklövés, amit fokhagyma használatakor sokan elkövetünk

    Néhány apróságra kell csak figyelned, amikor fokhagymát vásárolsz illetve használsz, hogy a tökéletes darabot válaszd ki, és az elkészített ételed is pöpec legyen! Ezt a 6 hibát például ne kövesd el.

  7. 7 főzési szokás, ami elrontja a főztöd: itt az ideje elhagyni őket
    7.

    7 főzési szokás, ami elrontja a főztöd: itt az ideje elhagyni őket

    Szeretünk ragaszkodni a szokásainkhoz, azonban jó, ha tudjuk, hogy van néhány olyan dolog, amin változtatnunk kell, ha nem szeretnénk kárt okozni az egészségünkben, vagy egyszerűen csak finomabb ételekre vágyunk.

  8. Így készül a tökéletes pörkölt egy profi magyar séf szerint
    8.

    Így készül a tökéletes pörkölt egy profi magyar séf szerint

    A magyar konyha egyik alapja a pörkölt, mindenki ette már, de ha még nem próbáltad ki, hogy kell főzni, tarts velünk, és egy profi séf segít az alapokkal.

  9. Utálod a halat? Nyugi, ezekkel is beviheted az omega-3 zsírsavat
    9.

    Utálod a halat? Nyugi, ezekkel is beviheted az omega-3 zsírsavat

    Jót tesz az immunrendszernek, javítja a kedélyt, okosabbá tesz, mégis keveset fogyasztunk belőle. Most megmutatjuk, hogyan tudsz minél több omega-3 zsírsavat fogyasztani természetes formában akkor is, ha nem szereted a halat.

  10. Viszlát, krumpli, a TÉSZTACHIPS lesz az új kedvencünk – Mutatjuk, hogyan készítheted el te is
    10.

    Viszlát, krumpli, a TÉSZTACHIPS lesz az új kedvencünk – Mutatjuk, hogyan készítheted el te is

    Ropogós, ízletes, és elkészíteni is nagyon egyszerű, ráadásul számtalan szósz jól áll neki – a TikTok videómegosztón most mindenki a tésztából készült chipsért rajong. Az egyre népszerűbb kajatrendre természetesen mi sem mondhattunk nemet, a végeredmény pedig annyira jó lett, hogy mi sem hittük el.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...